دوره 6، شماره 2 - ( مجله علوم و فنون کشت‌هاي گلخانه‌اي 1394 )                   جلد 6 شماره 2 صفحات 106-95 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
چکیده:   (4988 مشاهده)
هدف این بررسی، ارزیابی عوامل مؤثر بر نگرش گلخانه‌داران خیار و گوجه‌فرنگی نسبت به تولید محصول سالم در شهرستان اصفهان می‌باشد. داده‌های مورد نیاز از طریق پیمایش میدانی، با طراحی و تکمیل پرسش‌نامه پژوهشگر ساخته به روش نمونه‌گیری طبقه‌ای از 110 نفر گلخانه‌دار، جمع‌آوری شد. جهت سنجش روایی و پایایی متغیرها به ترتیب از آماره KMO و ضریب آلفای کرونباخ بهره گرفته شد. برای بررسی روابط علّی بین متغیرها، از مدل‌های رگرسیونی استفاده شد و پارامترهای مدل از روش حداقل مربعات معمولی برآورد شدند. نتایج تحقیق بیانگر این واقعیت است که 85% گلخانه‌داران مورد مطالعه نگرش متوسط و مثبتی به تولید محصولات سالم داشتند و تنها 15% آنها نگرش منفی به تولید این محصولات دارند. نتایج رگرسیون چندگانه نشان داد که از بین متغیرهای مورد مطالعه، متغیرهای حمایت‌های اقتصادی و فنی دولت، سازمان‌های آگاهی‌رسان، بهبود بازاریابی و بازاررسانی محصولات سالم و رسانه‌ها دارای تأثیر مثبت و متغیر سن دارای تأثیر منفی بر نگرش گلخانه‌داران نسبت به تولید محصولات سالم می‌باشند.
متن کامل [PDF 210 kb]   (1678 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي |
دریافت: 1394/5/21 | پذیرش: 1394/5/21 | انتشار: 1394/5/21

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله روابط خاک و گیاه - Isfahan University of Technology می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق