تأثیر باکتری strain 103 Pseudomonas fluorescens به همراه کود فسفر بر غلظت عناصر غذایی و عملکرد زیستی دو رقم جو در شرایط گلخانه
تأثیر نیتروژن و باکتریهای حلکننده فسفات بر رشد و صفات کمی گل شاخه بریده مریم (Polianthes tuberose L.)
اثرهای ریزوسفری گندم (Triticum aestivum L.) بر قابلیت استفاده فسفر و برخی از ویژگیهای بیولوژیک در خاکهای آهکی دشت شهرکرد
تغییر در قابلیت استفاده و شکلهای شیمیایی روی در ریزوسفر لوبیا (Phaseolus vulgaris L.) در تعدادی از خاکهای آهکی
مقایسه عملکرد، اجزای عملکرد و کیفیت دانه (مقدار روغن و پروتئین) دو رقم کلزا تحت تأثیر کاربرد خاکی سطوح مختلف نیتروژن و روی
اثر سطوح مختلف اسید سیتریک و اسید سالسیلیک در مرحله قبل از برداشت بر ماندگاری گل رز (Rosa hybrida L.) شاخه بریده
اثر N، K و Mg بر عملکرد و کیفیت میوه توتفرنگی (Fragaria×ananasa cv. Sun Rise) در شرایط کشت هیدروپونیک
تأثیر ورمیکمپوست، کود دامی و زمانهای مختلف کوددهی در کشت بدون خاک بر عملکرد و اجزای عملکرد توتفرنگی رقم کاماروسا (Fragaria × ananassa Duch)