واکنش صفات کمی و فیزیولوژیک گیاه دارویی استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) به مقادیر مختلف شوری در شرایط کنترل شده
مقایسه اثر نانو کلات آهن با کلات آهن بر رشد و ویژگیهای فیزیولوژیکی دو رقم فلفل دلمه ای در شرایط قلیائی در سیستم کشت بدون خاک
تأثیر میکرو و نانوذرات سیلیسیم بر غظت عناصر پرمصرف، کم مصرف و میزان سیلیسیم گیاه توت فرنگی در شرایط کشت بدون خاک
اثر نماتد (Meloidogyne incognita race 2) روی صفات ریشه و اندامهای هوایی دو رقم حساس و متحمل گوجهفرنگی
ارزیابی عکس العمل ارقام رایج فلفل در ایران نسبت به نماتد ریشهگرهی (Meloidogyne incognita race 2) در شرایط گلخانه
تأثیر دو گونه قارچ میکوریزا ( Glomus mosseae و G. intraradices) بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L.) تحت تنش شوری
بررسی تأثیر تفاله چغندر بر خصوصیات بیوشیمیایی، رنگیزههای فتوسنتزی و فعالیت آنتیاکسیدانتی عصاره برگ نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در شرایط تنش خشکی