اثر سطوح نیتروژن و شوری بر عملکرد، جذب نیتروژن، غلظت نیترات و کلروفیل اسفناج و برخی ویژگیهای خاک پس از برداشت در یک خاک آهکی
تأثیر سطوح شوری و مقادیر مختلف مس بر جذب عناصر غذایی کممصرف در شاخساره و ریشه دو رقم پسته (L. Pistacia vera) در شرایط گلخانهای
اثر طول زمان پیشتیمار با سیلیکون بر تحمل شوری در گیاه گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch & C.A. mey)
تأثیر تنش خشکی بر خصوصیات فتوسنتزی، ترکیبات فنلی و ظرفیت مهار رادیکالهای فعال ژنوتیپهای مختلف نخود (Cicer arietinum L.) در محیط آبکشت
تأثیر سطوح مختلف نیکل در محلول غذایی حاوی نیترات آمونیوم بر پراکسیداسیون لیپید و فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدان برگ خیار
تأثیر فواصل پاشش محلول غذایی و کیفیت نور در محیط ریشه بر خصوصیات رشدی گیاه آنتوریوم (Anthurium andreanum L.) در سیستم اروپونیک