اثر کاربرد عصاره کمپوست و کودهای بیولوژیک بر عملکرد کمی و کیفی چینهای مختلف مرزنجوش (Origanum hortensis L.)
اثر محلولپاشی سالیسیلیک اسید و تیامین بر ویژگیهای کمی و کیفی گل ژربرا رقم پینک الگانس (Gerbera jamesonii L. cv. Pink Elegance)
محلولپاشی قبل از برداشت با هومیک اسید، سالیسیلیک اسید و کلرید کلسیم به منظور افزایش ویژگیهای کمی و کیفی گل بریده لیلیوم (Lilium longiflorum L.)
اثر شکل نیتروژن (آمونیوم و نیترات) بر شاخصهای کمی و کیفی گل لاله (Tulip gesneriana) رقم Apricot parrot
تأثیر تنش شوری بر برخی پارامترهای عملکردی و خصوصیات مورفولوژیک گیاه نعناع سبز (Mentha spicata L.) در شرایط هیدروپونیک
اثر تعدیل شوری شوری آب آبیاری بر رشد و عمر پس از برداشت گل ژربرا از طریق محلولپاشی کلریدکلسیم و سیلیکات پتاسیم
اثر بسترهای مختلف کشت و شوری بر رشد و عملکرد کلم بروکلی (Brassica oleracea var. italica) در سیستم کشت بدون خاک