تأثیر سطوح مختلف شوری و عناصر سنگین سرب و کادمیوم بر رشد، رنگدانههای فتوسنتزی و مقادیر سدیم و پتاسیم در اسفناج
ارزیابی کاربرد ورمیکمپوست جهت کاهش اثرهای مخرب تنش شوری بر سبز فرش چمانواش بلند (Festuca arundinacea Schreb. ‘Queen’)
اثر دور تعویض محلول غذایی و غلظتهای مختلف محلول پرکننده بر رشد کاهو (Lactuca sativa L.) در سیستم کشت شناور
ارزیابی ویژگیهای کمّی و کیفی پنج رقم گوجهفرنگی گلخانهای در پاسخ به کودهای حاوی عصاره جلبک دریایی و اسیدهای آمینه
تأثیر محلولپاشی متیلجاسمونات بر محتوای فلاونول-o-گلیکوزید و برخی شاخصهای زراعی و مورفولوژیک بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.) تحت تنش شوری
بررسی رشد و نمو خیار گلخانهای تحت تأثیر کاربرد برگی کودهای بیومین و هیومی فولین در مقایسه با کاربرد خاکی آنها و کود NPK
نقش کیتوزان در بهبود مقاومت به شوری از طریق تأثیر بر برخی خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.)