برترین‌های پایگاه

:: مقالات منتشر شده در نشریه با بیشترین تعداد مشاهده
اثر نوع بستر کشت بر عملکرد و جذب برخی عناصر غذایی به‌وسیله خیار گلخانه‌ای (56922 مشاهده)
تأثیر افزودن بنتونیت به بسترهای مختلف کاشت بر رشد رویشی و عملکرد لوبیا سبز (Phaseulus vulgaris L.) (55867 مشاهده)
تأثیر کمبود برخی فلزات و اینوکلوم‌های دو گونه قارچ میکوریز آربوسکولار بر ترشح ترکیبات کی‌لیت کننده از ریشه گیاه گوجه‌فرنگی (51890 مشاهده)
بررسی تأثیر تنش شوری بر برخی متغیرهای فیزیولوژیک 11 ژنوتیپ‌ نخود در محیط هیدروپونیک (48454 مشاهده)
تأثیر محلول‌پاشی سطوح مختلف روی بر ویژگی‌های رشدی و عملکرد اسانس ریحان (L. Ocimum basilicum) در شرایط تنش شوری (48369 مشاهده)
تأثیر تغذیه منگنز و روی بر عملکرد میوه و غلظت عناصر غذایی در گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای و در کشت هیدروپونیک (46945 مشاهده)
نقش Phytophthora cactorum در پژمردگی و زوال توت فرنگی در کشت هیدروپونیک و بررسی واکنش ارقام مختلف توت فرنگی به آن (45344 مشاهده)
بررسی رشد، میزان اسانس و غلظت عناصر معدنی دو گونه نعناع در سیستم هیدروپونیک و آکواپونیک (43225 مشاهده)
مقایسه خصوصیات اکوفیزیولوژیک گیاه فلفل در دو سیستم هیدروپونیک و آکواپونیک (39797 مشاهده)
بررسی ویژگی‌های اکوفیزیولوژیک گیاه نعناع در دو نوع محیط کشت آکواپونیک Raft و پرلیت (38613 مشاهده)
تأثیر کادمیم بر شاخص‌های فیزیولو‍‍‍‍‍‍‍‍ژیک، صفات رویشی و غلظت عناصر غذایی در گیاه گوجه‌فرنگی (Lycopersicon esculentum) در کشت بدون خاک (38376 مشاهده)
تأثیر آنتیموان، فسفر و شوری بر عملکرد شاخساره، غلظت برخی عناصر و نفوذپذیری غشاء ریشه ذرت در محیط‌ آبکشت (38236 مشاهده)
اثر شوری و نیتروژن بر کیفیت میوه و غلظت عناصر کم مصرف گوجه‌فرنگی در کشت هیدروپونیک (36988 مشاهده)
تأثیر لجن فاضلاب، کمپوست زباله شهری و کود گاوی بر رشد و عملکرد و جذب آهن، روی، منگنز و نیکل در گل جعفری (36767 مشاهده)
تأثیر نیتروژن و بور بر رشد، عملکرد و غلظت برخی عناصر غذایی گوجه‌فرنگی (35574 مشاهده)
تأثیرکاربرد سیلیسیم بر رشد و عملکرد دو رقم خیار در سیستم هیدروپونیک (35387 مشاهده)
ارزیابی تحمل تنش اسمزی در ارقام کلزا در شرایط آبکشت (33845 مشاهده)
شناسایی ژنوتیپ‌های برتر گل داوودی براساس صفات فنولوژیک و ماندگاری گلدانی (33835 مشاهده)
تأثیر روش‌های مختلف آماده‌سازی بستر کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد خیار گلخانه‌ای (33204 مشاهده)
وضعیت تغذیه‌ای خیار و فلفل‌دلمه‌ای گلخانه‌ای در استان اصفهان (32756 مشاهده)
اثر شوری و نیتروژن بر توزیع عناصر غذایی، اسید سیتریک و ویتامین C در گوجه‌فرنگی (32331 مشاهده)
اثر محلول‌پاشی سولفات نیکل و اوره بر رشد زایشی و ویژگی‌های کمی و کیفی میوه توت فرنگی رقم پاجارو (Fragaria ananassa Duch. cv. Pajaro) (31072 مشاهده)
مقایسه کاهو و اسفناج تغذیه شده با نیترات یا آمونیوم در سیستم هیدروپونیک (30788 مشاهده)
ارزیابی اکوتیپ‌های مختلف ماریتیغال از نظر مقاومت به خشکی در محیط کشت هیدروپونیک (30676 مشاهده)
بررسی تغییرات مورفولوژیک ژنوتیپ‌های گندم در شرایط تنش شوری (30426 مشاهده)
اثر بسترهای کشت آلی و معدنی بر ویژگی‌های رویشی و اکوفیزیولوژیک گیاه حسن‌یوسف (Coleus blumei) (29951 مشاهده)
اثر بسترهای مختلف کشت بر میزان عناصر غذایی، عملکرد و خصوصیات کیفی توت‌ فرنگی رقم سلوا در کشت بدون خاک (29223 مشاهده)
بررسی ت‍أثیر پتاسیم و روی بر شاخص‌های فیزیولوژیک و صفات رویشی گیاه گوجه‌فرنگی تحت تنش کادمیم در کشت بدون خاک (28920 مشاهده)
تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم مکمل محلول غذایی بر عملکرد و غلظت نیتروژن و پتاسیم برگ گوجه‌فرنگی (27401 مشاهده)
تأثیر تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژیک، میزان اسانس و انباشت یونی در گیاه ریحان (Ocimum basilicum) تحت شرایط کشت هیدروپونیک (27180 مشاهده)
بررسی زراعی و اقتصادی مناسب‌ترین زمان کشت متوالی کاهو در شرایط گلخانه و فضای باز در منطقه جیرفت (26747 مشاهده)
اثر آبیاری با پساب فاضلاب تصفیه شده بر رشد گیاه قره‌داغ تحت شرایط گلخانه (26538 مشاهده)
تأثیر بسترهای مختلف بر رشد رویشی دو رقم گل سوسن در سیستم کشت بدون خاک (26232 مشاهده)
تأثیر تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژیک و میزان عناصر سدیم، پتاسیم و کلسیم در گیاه دارویی شنبلیله (Trigonella foenum gracum) تحت شرایط کشت هیدروپونیک (26163 مشاهده)
تأثیر سطوح شوری و نیتروژن بر رشد، عملکرد و جذب عناصر غذایی گوجه‌فرنگی تحت شرایط آبکشت (25944 مشاهده)
تأثیر شکل نیتروژن و pHمحلول غذایی بر غلظت فسفر، نیترات و نیتروژن بخش هوایی اسفناج در کشت هیدروپونیک (25837 مشاهده)
تأثیر تغذیه نیکل بر عملکرد، انباشت اوره و فعالیت آنزیم اوره‌آز در کاهو (25649 مشاهده)
تأثیر خشکی موضعی منطقه ریشه (PRD) بر روابط آبی، رشد، عملکرد و برخی ویژگی‌های کیفی گوجه‌فرنگی (25520 مشاهده)
اثر شکل نیتروژن و pHمحلول غذایی بر تغییرات pH و EC ریزوسفر اسفناج در کشت هیدروپونیک (25130 مشاهده)
اثر شوری و کلسیم تکمیلی بر رشد رویشی، عملکرد میوه و غلظت برخی عناصر در توت فرنگی در کشت بدون خاک (25125 مشاهده)
تأثیر آهن بر کارایی و نقشه عملکرد فتوشیمیایی سیستم فتوسنتزی II گل رز با استفاده از روش تصویر برداری کلروفیل فلورسنس (24869 مشاهده)
تأثیر کارآفرینی بر اقتصاد گلخانه‌داری در استان آذربایجان غربی (24866 مشاهده)
تأثیر متقابل سدیم و منیزیم بر برخی خصوصیات رشدی و میزان کلروفیل پسته در محیط پرلیت (24653 مشاهده)
تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و مولیبدن محلول غذایی بر صفات کمی و کیفی و غلظت نیترات در خیار سبز در محیط آبکشت (23919 مشاهده)
تأثیر کاربرد کلسیم و پتاسیم بر مصرف آب و عملکرد میوه گوجه‌فرنگی در کشت هیدروپونیک با توزیع دینامیک و غیر یک‌نواخت املاح (23659 مشاهده)
بررسی سطوح مختلف کادمیم و گوگرد بر عملکرد و غلظت کادمیم و برخی عناصر کم مصرف در برگ و ریشه ذرت (.Zea Mays L) در شرایط گلخانه‌ای (23487 مشاهده)
تأثیر بسترهای مختلف کشت بر تعداد مینی‌تیوبر و غلظت عناصر در بخش هوایی و ریشه سیب‌زمینی (Solanum tuberosum L.) (23240 مشاهده)
تأثیر شوری بر برخی شاخص‌های رشد و پروتئین کل یونجه تلقیح شده با جدایه‌های باکتری Sinorhizobium meliloti در شرایط گلخانه (22756 مشاهده)
تأثیر ترکیب تجاری چریش در کنترل مگس مینوز برگ سبزی Liriomyza sativae Blanchard (Diptera: Agromyzidae) و مقایسه آن با آفت‌کش‌های شیمیایی متداول (22437 مشاهده)
بررسی اثر بسترهای کشت بر صفات کمی و کیفی سه رقم فلفل دلمه‌ای در سیستم کشت بدون خاک (21973 مشاهده)
جمع کل آمار: 4087277

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله روابط خاک و گیاه - Isfahan University of Technology می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق